Gyors, hatékony
Webes fejlesztés
Kommunikál és elad
Éjjel-nappal dolgozunk

WordPress

Egyedi fejlesztés
Mindent tudunk a WordPress-ről!
A WordPress a világ legelismertebb tartalomkezelő rendszere, amelyekkel nagy tudású webes megoldások fejleszthetőek, vállalati oldalaktól a legbonyolultabb portálokig.

Több ezer WordPress oldalon vagyunk túl. Hidd el, nincs olyan feladat, amely ellen tudna állni felkészültségünknek. Marketing alapú szemléletünk és WordPress fejlesztő brigádunk betonbiztos elképzelései stratégiát, minőségi üzemeltetést és kiemelt ügyfélkapcsolati rendszert prezentálnak majd vállalkozásod számára.

Általános tévhitek: 

Megnézzük, ki csinálja meg a legolcsóbban

Nincs szükség karbantartásra, majd én megoldom magamnak

A tárhely kérdése elhanyagolható, bárhol jó nekünk

A Google nem is annyira fontos, hiszen van fizetett hírdetésünk

A weboldal gyorsasága nem releváns kérdés

Mivel kell kezdeni egy WordPress webfejlesztést?

A valóság az, hogy elsősorban arra kell fókuszálni, hogy mi pontosan a cél a weboldallal, mit szeretnénk vele elérni, illetve, hogy kiknek szánjuk azt.

Milyen jellegű tartalommal tudjuk megtölteni, mennyire tudjuk minél egyértelműbben kommunikálni a vállalkozásunkról szóló információkat és milyen funkciókkal tudjuk felvértezni az optimális működés és felhasználói élmény érdekében.

Ezen túl az is nagyon fontos, hogy később, milyen terveink lehetnek, hiszen egyes tulajdonságokkal érdemes már a fejlesztés elején számolni, ezek sok esetben meghatározhatják az alkalmazott technológiát is a megvalósítandó weboldal, vagy akár webshop kialakításánál.

Érdemes tehát szakmai szempontok alapján dönteni, ezért fordulj szakemberekhez, fordulj hozzánk, akik segítenek megalapozott döntést hozni.

Mi a WordPress?

Amikor új weboldalak építéséről van szó, egyértelmű, hogy a WordPress a legjobb választás. Biztosítja a szükséges eszközöket és erőforrásokat ahhoz, hogy szilárd alapot teremthessünk egy jól marketingelhető, professzionális weboldalhoz.

WordPress jellemzői: Páratlan rugalmasság, Stabilitás, Testreszabhatóság, Kiemelt bővíthetőség, Biztonság, Megbízhatóság

WordPress fejlesztés folyamata: WEBAUDIT vagy tervezés, SEO és SEM tanácsadás, Plugin rendszer tervezés, Rendszerfelügyelet és UX tervezés, Marketing stratégia

Azonnali Extrák céged WordPress támogatására: Díjmentes oldal minták, Díjmentes tanácsadás, Biztonsági plugin rendszer, Egy hónap díjmentes VPS szerver használat, Konkurencia elemzés, 24 órás támogatás

25 éves tapasztalattal és az alábbi ingyenes PRÉMIUM PLUGIN csomaggal a hátad mögött a konkurencia éppen csak, hogy pislogni fog tudni.

.

Induljunk el együtt a sikerhez vezető úton

 

A SoulArt-nál minden esetben személyes és / vagy online találkozó / meeting keretein belül, kollégáink tematikus, szakmai és gyakorlati kérdésein keresztül mérik fel a pontos igényeket. Előfordul, hogy maga az ügyfél sem tudja pontosan mire van szüksége és csupán külső információk, a napi operatív tapasztalat, probléma, vagy jövőbeni üzleti elképzelés az alapja az igényeknek. Ebben az esetben sokat segít kollégáink tapasztalata, rálátása, hiszen olyan dolgokra is rá tud világítani, amire esetleg az ügyfél jelenleg nem is gondol. Természetesen sosem a feladatok duzzasztása a szempont, sokkal inkább a végeredmény optimális biztosítása, vagy a költségek racionalizálása.

– Mi az elsődleges cél a fejlesztéssel?
– Mit, mivel és hogyan érdemes megvalósítani?
– Milyen technológiát követel meg a fejlesztés?
– Hogyan és milyen jellegű eredményeket képes biztosítani a fejlesztés?

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy – egy aprónak tűnő igény mögött is mennyi részletet, összefüggést szükséges pontosítani ahhoz, hogy valós képet kapjunk a megvalósíthatóságról és pontosan azt és úgy tudjuk biztosítani végeredményként, ahogy az elvárható. Vizuális, funkcionális,, vagy üzleti igénytől az elfogadott végeredmény eléréséig, rögös és hosszú az út.

Sokszor nem is felmérhető, hogy elképzelésünk, igényünk pontosan milyen folyamatokat indukál, milyen üzleti, technológiai követelményeket és milyen mértékű szakmai forrásokat és időráfordítást igényel, hogy létrejöhessen. Lehet szó egyedi weboldalról, vagy webshopról, szinkronizációs igényről, vagy egy mobil applikáció fejlesztéséről, ezek kialakítása, hatékony működésük biztosítása, nagyon komplex feladat, főleg úgy és akkor, ha a megrendelőnk a kiadásait, minél hamarabb szeretné látni megtérülni.

Szeretnéd tudni, hogy mely nagynevű márkák használják a WordPress-t?

Az egyik leggyakoribb tévhit a WordPress-szel kapcsolatban az, hogy mivel nyílt forráskódú, nem biztos, hogy elég jó a nagy márkák számára vagy akár a te céged számára. Mi megcáfoljuk ezt a mítoszt, összeállítottunk ugyanis egy listát a legjelentősebb nagynevű márkákról, amelyek a WordPress-t használják:

A teljesség igénye nélkül, az alábbi márkák kiemelt WordPress felhasználók:

NASA
Facebook News
White House
Fios by Verizon
The Harvard Gazette
BBC America
Variety
Sony Music
The official site of the country of Sweden
The Walt Disney Company
Playstation (Sony)
MTV News
Beyonce
Bloomberg Professional
The New Yorker
Usain Bolt
TIME
Marks & Spencer
The Rolling Stones
Snoop Dogg
Reuters Blogs
Katy Perry
Mercedes-Benz
Harvard Gazette Onine

Szakértőink várják megkeresésed

telefon: +36 70 413 1107

WORDPRESS Szolgáltatások

A legjobb megoldást keresed webáruházad létrehozásához? Saját online szeretnél üzembe helyezni? Akár 24 óra alatt? Billentsd ki a konkurenciát egyedi webshop fejlesztésével vagy bevált módszerek alkalmazásával, költséghatékonyan.

Digitális értékesítési rendszerek terén egyedülállóak vagyunk a piacon. Stratégiád megtervezzük, e-commerce és online értékesítési tanácsadást nyújtunk, kiemelten ügyelünk a felhasználói élményre (UX designerekkel végzett tesztek által). A fejlesztés ideje alatt folyamatos projekt management is rendelkezésedre áll a kezdetektől a támogatási feladatok ellátásáig.

Több ezer oldalon vagyunk túl. Hidd el, nincs olyan feladat, amely ellen tudna állni WordPress felkészültségünknek.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és nyiss saját boltot.

 

Átfogó Informatikai szolgáltatásunk a garancia arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül biztosítsuk vásárlóid számára a kiemelt ügyfél-élményt. Programnyelv és fejlesztés függetlenül, hazai Senior szakemberekkel a hátad mögött a konkurencia pislogni sem fog tudni.

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván.

Nem csak weboldalad és ügymeneted vagyunk képesek optimalizálni, de hasznos, piacképes ötletekkel formáljuk eladási technikádat vagy nyitunk új üzleti csatornát számodra. Weboldalad gyorsaságának növelésével azonnali eredményeket, Google bizalmat nyersz, amely új látogatókat eredményez.

Weboldalad, webáruházad, értékesítési oldalad informatikai felülvizsgálata, a működési és fejlesztési hibák orvoslása, optimalizálása. Elért eredmény = biztos növekedés!

Akár egy nap alatt elkészül, amit megálmodtál!

Online marketing szakembereink a legújabb technikákat alkalmazzák. Elemzéseink, sikeres PPC kampányaink és kiváló SEO eredményeink Önmagukért beszélnek.

Élj a lehetőséggel, dolgozz adatelemző kutatókkal!

Nem lehetünk ma már hatékonyak megfelelő online jelenlét nélkük a közösségi hálókon. Szakembereink a stanard feladatok ellátásán felül a legelvetemültebb ötletekkel állnak majd elő.

Díjmentes elemzési lehetőséggel vehető igénybe keresőoptimalizálás szolgáltatásunk.

Világos, megfogalmazott és tudatosított önmeghatározás nélkül könnyen célt téveszthet a legzseniálisabb üzleti ötlet is. Pozíciónk megcélzásával piaci környezetünk számára is nyilvánvalóvá tesszük törekvéseinket.

A PR-kommunikáció változatos formáin túl szolgáltatásaink között szerepel a hírnév management, melynek során programozóink azért felelnek, hogy az internetes keresőkben az ügyfelünk cégéről szóló hírek közül a pozitív híradások szerepeljenek elöl, hangsúlyos helyen.

WordPress kapcsoldó szolgáltatások

Akármennyire is körültekintő a management a vállalkozások webes és informatikai háttere, bármikor „viharba” kerülhet. Cserbenhagyták, becsapták és nem elégedett? Korábban rosszul döntött, vagy csupán nincs idő foglalkozni egy adott területtel? Nincs meg a megfelelő hozzáértés, így jóval több időt és pénzt emészt fel az indokoltnál? Egyáltalán nincs érzékelhető haszna?

A cél minden esetben, hogy eredménycentrikus hozzáállással kezeljük az ügyfeleink igényeit, megoldandó problémáit. Az eredménycentrikus hozzáállás nálunk azt jelenti, hogy hosszútávon fenntartható, eredményes és valós megoldást biztosítsunk. A fent nevezett területek bármelyikéről is legyen szó a feladatokat és a legtöbb problémát és gondot levesszük ügyfeleink válláról. Bárminemű szolgáltatás igénybevételénél lehetőséget kínálunk a költségek egyenletes elosztására. [Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a vállalási határidő, vagy a teljesítés a futamidő függvénye.] Az esetek jelentős részében egy webes vagy szoftveres fejlesztést cégünk előfinanszíroz.

Folyamatosságot, mindkét oldalon tervezhetőséget biztosít, mindamellett, hogy ésszerűbben kivitelezhető a munka és mindkét fél nagyobb mozgástérrel rendelkezik.

Nem keletkezik holtidő sem a folyamatokban és nem jelent korrigálhatatlan elköteleződést sem.

Veszteségmentes elszámolás és fix havi költség ellenében biztosított a teljes és szükséges szakmai kompetencia.

A költségek felosztása pedig lehetőséget biztosít az eredményből történő finanszírozásra, hiszen kiváltható, vagy átcsoportosítható a belső erőforrás (is).

A weboldalsebesség rendkívül fontos a felhasználói élmény szempontjából. Mit érez ebből az ügyfél? Mindent. A felhasználó egy webhely, alkalmazás, szoftver, vagy egyéb digitális eszköz használata során tapasztalatokra tesz szert, amely alapján döntést hoz. Vásárlási szándékot mutat, vagy elveszti érdeklődését.

Amennyiben a te weboldalad lassú, döcög, cammog vagy nem elérhető nem sok esélyed van a konkurenssel szemben.

És ez NEM a Google sebességmérő alapján eldöntendő kérdés.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és növeld a felhasználó élményt, egyben a bevételed.

Tégy minket bátran próbára, bizalmadért magas szakmai kvalitást és tudásbázist, valamint lehúzásmentes, korrekt árazást nyújtunk rugalmas konstrukciókban, 24 órás támogatással. Várjuk tisztelettel jelentkezésedet.

Nemzetközi szinten is kipróbált szakemberekként bátran merítünk a nyugat-európai tudásból és tapasztalatból, a sok szempontból speciális magyar piacon is életképessé téve a megoldást.

Referenciákat szeretnél? 

telefon: +36 70 413 1107

Azonnali munkavégzés
Üzenj nekünk és pillanatok alatt felkeresünk

Büszkék vagyunk a ránk büszke partnereinkre, fejlesztőink folyamatos fejlődésére, online szakértőink Google Ads és keresőptimalizálás minősítéseire, Partneri kitüntetéseinkre. Biztonsággal és rizikó nélkül ránk bízhatod az aktuális legégetőbb problémákat és feladatokat.

Call Now ButtonVárjuk hívásod: +36704131107

Kiváncsi vagy az utolsó átadott munkáinkra? Büszkén mutatjuk Neked Erzsébetváros friss honlapjait www.evin.hu , www.erzsebetmuszak.hu,  az EFAFLEX Hungária Kft. modern, új weboldalát www.efaflex.hu, az EFA Global Docking Kft. lead generáló szuper oldalát www.egd.hu , a készülő új kreatív portfólió rendszert használó HelenHome weboldalát.

Weboldalt, webshopot, karbantartást szeretnél zsákbamacska nélkül?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és dolgozzunk együtt a sikereidért!

Szakértőink várják hívásod vagy megkeresésed:

+36704131107

 

ÉLEK A LEHETŐSÉGGEL