KARBANTARTÁS üzemeltetés
WEBOLDALAK KARBANTARTÁSA ÉS ÜZEMELTETÉSE

webes karbantartás és üzemeltetés

Tapasztaljuk, hogy számos kihasználatlan lehetőség, esetleg javítást, karbantartást igénylő folyamat van jelen a webes területeken. Az online jelenlét területén is folyamatosan növekvő versenyhelyzet tapasztalható, ami miatt elengedhetetlen, hogy webes felületünk minden tekintetben naprakész legyen, külső megjelenésében, funkcionálisan és tartalmilag. Karbantartás szolgáltatásunk olyan eseti feladatokat foglal magába, amelyek a weboldal üzemeltetése és karbantartása során merülhetnek fel, de nem szeretne, vagy nem indokolt folyamatos szolgáltatást igénybe venni, csupán egy – egy alkalommal van szükség szakemberre!

Egy weboldal hatékony üzemeltetése, folyamatos karbantartása, a honlap teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet kíván. Egyre több weboldalnál lehet azt tapasztalni, hogy nincs rendszeres karbantartás (WordPress vagy bármely rendszer esetében), vagyis nem frissíttik a szoftvereket, készítenek biztonsági mentést vagy éppen virus lepi el a rendszert. akkor működési hibák lépnek fel.

Az oldal lelassul, illegális tartalmak jelennek meg vagy éppen bejelentett támadó webhellyé válunk. Természetesen nem lehet mindenki szakértő a pluginek fejlesztésében vagy az egyedi programozásban. A fentiek elképzelhetetlenek a weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és soha többet nem fog problémát okozni a weboldalad karbantartása és üzemeltetése.

25 ÉVES TAPASZTALATTAL TARTJUK KARBAN OLDALAD

– Sérült, vagy elérhetetlenné vált az oldal? – 12 / 24 órán belül megoldjuk?
– Nem elérhető a kolléga, aki foglalkozik az oldallal?
– Tartalmak korrekciója, vagy módosítására van szükség rövid határidővel?
– Elemzés, analízis – kórkép felállítás a tisztán látás miatt?
– Mentések, vagy komplett oldal helyreállítása, ha már nagy a baj?
– Egyéb javítások, amivel meg tudsz lepni minket!

A megoldás

Webszerviz szolgáltatásunk elsősorban azoknak a vállalkozásoknak jelenthet megoldást, ahol úgy érzik, halasztást nem tűrő webes bibi van és szakértelem, vagy időhiány miatt nem találják a sebtapaszt! Nem indokolt, vagy más okból nincs szakember havi díjas szolgáltatást igénybe venni az oldal üzemeltetéséhez, akut a probléma ugyan, de eseti. Sürgősségi ellátás, nagyon rövid határidőkkel feltárjuk és elhárítjuk a hibát, vagy írásos javaslatot teszünk a megoldásra.

A feladatok és hibák feltárását, valamint azok javítását óradíjas alapon végezzük. Minden esetben előzetes felmérés alapján 90% pontossággal meghatározzuk a ráfordítás mértékét, így a költségek előre láthatóak, nincs meglepetés!

– Megbízásainkat és a birtokunkba került információkat bizalmasan és diszkréten kezeljük.
– Gyors, profi munka, reális költségek mentén.
– Hatékony, gyors munkavégzés, az elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

Azt gondolod, hogy nem létezik ma Magyarországon olyan cég, amely elsődlegesnek tekinti ügyfelei finanszirozási lehetőségeit?

Cégünktől korrekt, minden fontos tényezőt számításba vevő ajánlatra számíthatsz.

MARKETING stratégia
PPC rendszerek
0%
SEO
0%
Konverziók
0%
Elemzések
0%
Csak tökéletes oldalt gyártunk, amelyhez tökéletes marketinget nyújtunk!
 • Social Media Marketing
 • Konverzió optimalizálás
 • PPC rendszerek
 • forgalom analitika
 • Mikrókonverzió kutatás
 • Konverzió analitika
 • Oldalak vizsgálata pages analysis
 • Kilépő pontok elemzése
 • Üzleti csatornák
 • Riport generálás
 • Reklámok és ajánlatok
 • Remarketing
REFERENCIÁNK TE MAGAD LESZEL
BÜSZKESÉGEINKÉRT KLIKKELJ!
REFERENCIÁNK TE MAGAD LESZEL
BÜSZKESÉGEINKÉRT KLIKKELJ!
Call Now ButtonVárjuk hívásod: +36704131107